Strongblue A/S køber aktiviteterne i Noer Kemi ApS

Oprettet d.

Strongblue A/S køber aktiviteterne i Noer Kemi ApS


Per 1. Nov. 2016, har Strongblue A/S overtaget alle aktiviteter i Noer Kemi ApS, der ligesom Strongblue A/S handler med Adblue.
Noer Kemi’s aktiviteter flyttes til Strongblue A/S’ lokation i Hornslet, nord for Århus, hvorfra firmaets kunder fremover vil blive serviceret.
Om Strongblue A/S

Hvem er Strongblue?

Strongblue A/S er en dansk virksomhed, hjemmehørende i Hornslet nord for Århus, som er ejet af vognmand Gert Jakobsen, og den daglige drift håndteres af Martin Jakobsen.

Strongblue tilbyder, ligesom Noer Kemi, levering af Adblue i bulk, IBC, tromler og dunke, dertil tilbydes også levering af sprinklervæske, kølervæske og motorolie - Strongblue forhandler det tyske kvalitetsmærke Leprinxol.
Som kunde hos Strongblue har du mulighed for at blive oprettet på tank-automater til fordelagtige priser. Der er pt opstillet tanke i Padborg, Høje Taastrup, Frederikshavn og Hirtshals, og der udvides løbende.
Som en særlig service, tilbydes der gratis opstilling af tanke til kunder, ligesom der også forhandles både store og små tanke, pumper, slanger og fittings.
Der er dag til dag levering på alle fragtvarer, og med tankbil dækkes hele Danmark og Sydsverige på ugebasis, i Sønderjylland og langs E45 kan der ofte leveres fra dag til dag.

Læs mere på www.Strongblue.dk

Bestilling på vores hovednummer: 76835079

Vi ser frem til at tilbyde Noer Kemi’s kunder den samme høje kvalitet og serviceniveau til konkurrencedygtige priser, og står naturligvis klar til at besvare evt. spørgsmål.